*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК за всяка поръчка до 1.06 включително

Бебешки играчки с НАДПИС

Бебешки играчки с надпис

Никак не е случайно, че повечето хора обожават да избират и купуват стоки, играчки и аксесоари за бебета. Знаейки за кого са предназначени, ни обземат силен ентусиазъм и желание за постигането на отлични резултати в хода на бебешки дела, с които сме се заели.

За да расте пеленачето щастливо и спокойно, то трябва да бъде постоянно обгрижвано и заобиколено от много плюшени приятели, които да гушка всяка нощ. Но ако малкото дете все още не е във възраст, в която да може да играе с играчки, можем да внесем радостна атмосфера и с помощта на пухкави одеяла и възглавници с картинки и надписи. По този начин ще обособим красив кът за спане, в който малкото да се чувства комфортно през деня и нощта.

Меки бебешки възглавници с надпис за новородени и по-големи бебета

Появата на бебе е най-щастливото събитие в живота на всеки човек. Свързва се с новото начало и с възможността да разберем кои са наистина важните неща на този свят. Подобен радостен повод е и подходящ момент да изберем забавни и интересни подаръци, които при нас в Амек Тойс са в изобилие, а и на страхотни цени при това.

Най-напред разгледайте бебешките възглавници, които могат да включват и надпис по избор. Те са страхотен подарък за новородени и по-големи бебета, защото носят символика, а и след време ще напомнят по емоционален и носталгичен начин за изминалия бебешкия период. Ако решите да изберете възглавница за подарък на пеленаче, можете да добавите към нея и името на бебето и/или снимка. По този начин изненадата Ви ще бъде уникална и оригинална, а след време ще се превърне и в любима играчка за малкото дете.

Какво още може да поръчате надписано за вашето бебе

Мисията на Amek Toys е да предложи на всеки любящ родител едно комплексно решение, което да подобри бебешкото настроение, а и това на всички, които бдят и се грижат за него. Добре е да знаете, че плюшените ни изделия с надпис могат да са най-различни:


● Одеяла;
● Книжки и дрънкулки;
● Латерни;
● Животни;
● Играчки за кошара и количка с надпис;
● Възглавници;
● Кърпа и др.

Нека бъде просто плюшено, за да спи бебето сладко и сгушено. Доверете ни се напълно, защото ние ще направим ежедневието Ви красиво и закачливо. Поръчайте меки възглавници с надписи и разнообразете интериора в детската стая.

Защо да се доверите на Amek Toys

Както всички знаем, бебешките стоки и играчки са дотам многобройни, че не рядко ни се налага да изчакаме дори и месец, преди да вземем категорично решение на кой търговец да се доверим. Екипът ни е силно мотивиран да предостави на всичките си клиенти едно комплексно решение, което да съчетава ниски цени, високо качество и модерно излъчване. При нас ще намерите от всичко по много, поднесено по един атрактивен и забавен начин. Създайте сами дизайна на плюшената възглавница и играчка с надпис. Насладете се на резултата.

Покажи повече

Филтри
Филтри
на страница

23 продукта от 23

  1. Бебешка мека кукла DOLLY
    Бебешка мека кукла DOLLY
    Цена от 32,12 лв.
  2. Мека играчка за гушкане SUGAR и SPICE с Надпис
    Мека играчка за гушкане SUGAR и SPICE с Надпис
    Цена от 23,95 лв.
Филтри
Страница