Мечета с бродиран НАДПИС

Мечета с бродиран надпис

Всеки иска да е оригинален при поднасянето на подаръци. Но това е все по-трудно за постигане, защото днес има от всичко по много, а ние вече сме изпробвали какви ли не начини да се откроим от останалите с неповторима изненада, за която никой не е успял да се досети. Как да подходим, когато отново ни се наложи да зарадваме някого от сърце, проявявайки креативност и лично отношение? Добра идея ли е да изберем за подарък плюшено мече с надпис по избор, което да носи специално послание на своя получател - идея, на която все повече хора днес залагат!

Как изработваме мечетата с надпис за вас

От Амек Тойс сме решени да Ви предложим не просто богата гама плюшени играчки за малки и големи, но и нестандартни начини да кажете на някого “Обичам те”, без думите Ви да бъдат забравени. Изберете подходящ бродиран надпис онлайн и докоснете сърцето на любим за Вас човек. Дете или възрастен - често пъти не знаем как да ги зарадваме, но ето, че вече е налице отлично решение, за да подобрите нечие настроение.

При нас можете да поръчате мече с надпис само за няколко минути и то online. Нужно е само да изберете вид играчка и да въведете желания от Вас текст в обособеното за целта поле. Определете големината и цвета на шрифта, а всичко останало оставете на нас. Стандартният срок за поръчката е 3 дни. Ако искате той да бъде по-кратък, трябва да заявите бърза поръчка, която ще се изпълни за по-малко от 2 работни дни.

Страхотна идея за подарък на любим човек

Дори и възрастните не намират плюшените играчки за отживелица, защото те носят в себе си носталгия по детството и модерното излъчване на съвремието. Страхотна идея е да подарите на любим човек мече с бродиран надпис, който да изразява нежни и романтични чувства. Няма как да сбъркате с подобен жест, защото той има силата да зарадва и малки, и големи. И Вас, и любимия човек. Поводите могат да са най-различни:


● Годишнина;
● Специална дата, която е свързана със значимо събитие;
● Официални празници - Коледа, Нова година и др.;
● Имен ден и рожден ден и др.

Вие избирате, ние превръщаме идеите Ви в реалност.

Идеи за надпис

Дайте воля на фантазията си и се оставете в нейните ръце. Когато трябва да решите какъв да бъде надписът, който предстои да бъде избродиран върху корема на мечето, нека сърцето говори вместо Вас. Изобразете онова, което чувствате, за да бъде посланието Ви оригинално и значимо. А ако искате да сте още по-креативни, може да поръчате и плюшени мечета с ваша снимка.

Мече с надпис “Обичам те”

Думи, които винаги вълнуват. Тези слова няма как да не накарат любимия човек да се почувства специален, затова изберете тях и оставете другото на Amek Toys.

Имате богат избор в Amek Toys

При нас изборът е винаги голям, тъй като ние постоянно обновяваме гамата си от предложения, съобразявайки се с търсенето сред потребителите. Избирайки Амек Тойс, Вие избирате качеството и ниските цени. Вие избирате да бъдете различни от останалите с пухкаво мече в ръце!

Покажи повече
Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.