Раници и чанти

Раници и чанти

Вашият малчуган има нужда от чанта или раница, в която да подреди вещите си? Вижте нашите забавни и практични модели!

Подходящи ли са за детска градина?

Разничките, които предлагаме са перфектни за детската градина или яслата. Те са толкова красиви и атрактивни, че се превръщат в любима вещ за децата. Със своята раничка или чанта, малчуганите с ентусиазъм тръгват към детското заведение. Чувстват се горди, че имат свой аксесоар и нямат търпение да го поносят. С желание подреждат вещите си вътре.

Какво могат да поберат?

Детските ранички и чанти са достатъчно малки, за да бъдат носени с лекота от детето, без да му натежат или да затруднят движенията му. Същевременно са достатъчно големи, за да поберат неговите вещи за детска градина: пижамка, хавлиена кърпа, сухи и мокри кърпички, любима играчка.

Детските ранички могат да бъдат носени и по време на разходка или излет. Хлапето свободно може да прибере в тях любимите си кукли, камиончета, книжки.

За случаите, в които не Ви е нужно много пространство, сме предвидили и по-малки чантички. В тях може да поставите дребни играчки, тефтерчета и други „ценности“ на малчугана.

Могат ли да бъдат персонализирани?

Амек Тойс е една от малкото компании у нас, предлагащи персонализиране на играчките и артикулите, които произвежда. Тъй като изработваме своите текстилни продукти изцяло в България, ние можем да си позволим да предоставим услугата „изписване на име“.

Достатъчно е при регистрирането на поръчката да уточните чие име да бъде написано на детската раничка и в рамките на три дни тя ще бъде готова специално за Вашето дете. Функцията на подобен надпис е доста практична – с него много по-лесно ще се открива собственикът на раничката, ако се наложи. От друга страна, той кара малчугана да се чувства горд.

Какви модели ранички и чанти ще откриете в Amek Toys?


● Плюшени;
● С пайети;
● Във форма на животни;
● С релефна глава на животно (мече, кученце, коте, пеперуда, мишка и т.н.);
● Тип „мешка“;
● С цип;
● С капаче;
● Чанти за носене в ръка с дръжки;
● Раници за две рамена;
● Раници на колелца;
● Чанти за през рамо;
● Бебешки;
● За момчета/момичета.

Разгледайте пълния каталог на Amek Toys на нашия сайт. Можете да купите продуктите директно от нас на преференциални цени.

Най-красивите и здрави чанти и ранички Ви очакват! Зарадвайте своя малчуган!

Покажи повече
Филтри
на страница

47 продукта от 47

  1. Раничка калинка
    Раничка калинка
    Цена от 27,50 лв.
  2. Плюшена раничка  овца
    Плюшена раничка овца
    Цена от 20,07 лв.