Играчки за гушкане за вашето бебе

Предимства на бебешките играчки за гушкане и гризкане

Когато вашето бебче се появи, домът ви се изпълва с радост и щастие, ежедневието ви се променя изцяло. Основен фокус се превръща грижата за новороденото, което не може да се справи без вас. Разбира се, важно е да се да се грижите и за домакинството, което изисква не малко време и усилия и трябва да съумеете да ги съчетаете с отглеждането на бебчето.

Докато правите всичко това, има бебешки играчки, които могат да бъдат изключително полезни. Става дума за играчките за гушкане. Те намират много специално място в растежа и изграждането на сетивата и смятаме, че всяко бебче е хубаво да има такива.

Най-хубавото на меките играчки за гушкане е, че те предлагат позитивно сетивно преживяване за малките. Изработени от мек плюш, специално подбран да бъде безопасен и приятен за бебетата, тези играчки развиват въображението и могат да “развличат” мъничето ви, докато вие се грижите за останалите си ежедневни задачи.

Други ползи от бебешките играчки за гушкате:

  • Помагат за отпускане и съсредоточаване;
  • Помагат за развитието на двигателните умения;
  • Стимулират мозъчната дейност;
  • Подобряват координацията

Какви видове бебешки меки играчки има?

На пазара има много голямо разнообразие от артикули за бебета. Сред най-добрите и предпочитани играчки за гушкане са:

  • Меки книжки за бебета
  • Мека играчка тип кърпа за гушкане
  • Мека играчка за гушкане и гризкане

В тази статия ще ви дадем няколко предложения за бебешки играчки за гушкане, които си заслужава да изберете за вашето мъниче.

Играчки за гушкане за бебета от Амек Тойс

мека книжка

Мека бебешка книжка

Този вид играчки са идеални за първите месеци от живота на мъничето. Те разказват кратки, но много цветни и забавни истории, в които участници са любимите на малките животинки.

Меките книжки, които предлагаме са произведени в България и са специално изработени от безвредни материали и късокосмест плюш.

Книжките разполагат с цветни елементи за гризкане, които помагат на бебето да се успокои, да се чувства в безопасност и да си играе. Те нямат лесно отделящи се части и са лесни за поддръжка – могат да се перат при температура до 30°С.

играчка за гушкане с животно

Играчка за гушкане с животно

В колекцията ни ще намерите голямо разнообразие от бебешки играчки за гушкане под формата на животинки, които притежават гумени рингове, елементи за дърпане, дъвчене и гризкане.

Висококачественият плюш може да попие аромата на мама и да успокоява мъничето, когато се гушка в играчката.

бебешка кърпа за гушкане

Бебешка кърпа за гушкане

Бебешките кърпи обгръщат нежно бебенцето и могат да служат едновременно като играчка и като малко одеалце. В края си одеалцето има елемент за дъвчене.

Можете да изберете и модел с възможност за персонализация. Това е перфектен личен подарък за всеки повод.

играчка с черешови костилки

Играчка с черешови костилки

Този вид бебешки играчки са специално създадени, за да облекчат коликите при малките и могат да се ползват от първия ден на новороденото.  Те съдържат торбичка с черешови костилки, благодарение на което могат да се затоплят (за облекчение на стомашни спазми или напрежение) или да се охладят (за студен компрес).

Направете най-добрия избор за вашето бебче или за детето на вашите близки. Играчките, които ще намерите на сайта на Амек Тойс са специално подбрани, за да предоставят комфорта и грижата за малките, от който имат нужда.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Нашите мечета използват бисквитки, за да може вашето пазаруване в сайта ни да бъде по-бързо и приятно. Ако продължите да използвате сайта ни, приемаме,че сте съгласни с това.