Какви играчки харесват домашните любимци

Какви играчки харесват домашните любимци

Не само децата обичат да играят с играчки. Домашните любимци също изпитват симпатии към всякакви видове скачащи и подходящи за дъвкане изделия, с които могат да се занимават доста дълго време. Всеки един собственик на куче или котка знае колко е важно да осигури на любимеца си нужното разнообразие, което включва не само разходки на открито и задължителното време за гушкане, но и различни по вид пособия за игра. 

Кои са подходящите играчки за домашни любимци

Различните видове животни играят с различни по вид играчки. Кучетата обожават да се занимават с гонене на пръчки и топки, гризане на чехли и копаене на дупки, докато котките предпочитат по-спокойни игри като кули с топки, движещи се мишки, драскало, катерушки и др. Много е важно да се вземе предвид и нрава на животното, тъй като и те като хората имат различни предпочитани спрямо начините за забавление и разнообразяване. Най-предпочитаните играчки и аксесоари за домашни животни са:

  • Пособия, които издават звуци;
  • Звънчета;
  • Висящи елементи, които са подходящи най-вече за котки;
  • Люлеещи се играчки;
  • Топки, кокали и гумени чехли за кучета;
  • Плюшени животинки с вградени дрънкалки;
  • Нагръдници и дизайнерски нашийници с име и др.

Дърпане, дъвкане и гонене – нека обект на всичко това не стават личните Ви вещи. По-добре осигурете на четириногия си приятел набор от специални за целта пособия, които да утолят жаждата му за игра. Бъдете стопани за пример и изберете Амек Тойс. 

Как животните играят с тях

Животните могат да бъдат много комични и интересни на моменти. Движенията, които правят, докато се забавляват с определен вид играчка, предизвикват радостни емоции у хората, които искрено се забавляват при вида на подскачащата котка или куче. Тъй като домашните любимци не могат да държат своите вещи, те боравят с тях предимно с уста. 

Откъде да ги поръчаме онлайн

За да бъде отглеждането на котката или кучето правилно, трябва да им се осигурява не само питателна храна и достатъчно внимание всеки ден, но и най-различни по вид средства за развлечение. Ако животното прекарва по-голямата част от деня съвсем само, то със сигурност ще има нужда от верни приятели в лицето на специални пособия за игра, които са предназначени за дъвкане, търкаляне, гонене и др. Купете всичко необходимо от Амек Тойс. Нашийници, купички за хранене и нагръдници – добавете и тези полезни аксесоари към кошницата с поръчки, за да бъде колекцията от пособия за домашни любимци пълна. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *