Възглавнички

Възглавнички

Детската възглавничка е не просто практична част от аксесоарите за сън, нито само естетично декоративно допълнение към детската стая. Тя е любима лична вещ на малчуганите, която често се налага да носите със себе си при всяко пътуване, защото ги кара да се чувстват спокойни и в „свои води“. С какви плюшени възглавници може да ги изненадате?

Как да персонализирам възглавничка?

В каталога на Амек Тойс се предлагат различни модели, чиято визия може да определите самите вие. Някои от плюшените възглавници се предлагат с опция за изписване на име на детето Ви или на друг избран от вас текст върху тях. Предлага се и възможност за принт на Ваша снимка върху текстил.

За какви поводи е подходящо да се подари?

Персонализираната възглавница е предпочитан подарък, който запазва спомена за празника дълго време. Многобройни са поръчките за плюшени възглавници с бебешки и детски снимки с надпис по повод рождени дни, погачи, кръщенета и други семейни празници и важни събития.

В тази категория обаче поръчките не винаги са свързани с деца. Именно тук са и едни от най-търсените ни артикули за Свети Валентин. Възглавничките със снимки са чудесна изненада за деня на влюбените.

Голямо предимство на тези подаръци е, че са както практични, така и служат за декорация.

Какви размери и видове има?

В раздела ще откриете:

 


● детски възглавници за рожден ден;
● детски възглавници за рожден ден с персонализиран текст и снимка;
● модели с пайети и картинка;
● с пайети, върху които може да се принтира снимка и/или текст;
● плюшени модели във формата на играчка (цвете, овца, крава, бонбон);
● в квадратна форма;
● с коледни мотиви;
● детски плюшени възглавнички за пътуване;
● с релефни плюшени елементи (калинки, ушички на зайче и т.н.);
● с размери от 25 см до 100 см.

Защо да изберете от Amek Toys?

Нашата компания има проста и ясна мисия: да създава качествени плюшени играчки и аксесоари за деца. И правим това с любов и огромна отговорност. Всеки от нашите артикули отговаря на европейските стандарти за качество. Тъканите, които използваме, са висококачествени и безвредни.

Поръчката директно от нашия сайт Ви дава възможност да пазарувате на преференциални цени, както и да се възползвате от услугата за персонализиране на възглавницата. Времето за изработка е три дни, а доставката пристига само за един.

А ако поръчката Ви е на стойност 50 или повече лева, получавате подарък от нас – торбичка с животно. Поръчайте впечатляващ детски подарък сега!

Покажи повече
Филтри
на страница

60 продукта от 77

 1. Възглавница магаре с червена роза
  Възглавница магаре с червена роза
  Цена от 16,48 лв.
 2. Възглавница с пеперуда| 6 цвята
  Възглавница с пеперуда| 6 цвята
  Цена от 21,18 лв.
 3. Възглавница бонбон с делфини
  Възглавница бонбон с делфини
  Цена от 30,39 лв.