Идеи за украса за Великден от Амек Тойс

24.03.2022

Идеи за украса за Великден от Амек Тойс

 
Интересни и лесни идеи за великденска украса
 
Великден е време, в което се събираме с най-близките си, приготвяме вкусни ястия, радваме се на пролетта и се наслаждаваме на споделените моменти заедно. Но тук идва и предизвикателството пред много хора как да украсят за Великден и какво да подарят на близките си. А възможно ли е да направят и двете? Ние смятаме, че е напълно възможно.
 
Приготвихме няколко нестандартни идеи как да декорирате дома си за Великден. Важното е да вложите любов и внимание при украсяването, защото това винаги си проличава. Също така имаме и няколко интересни предложения за плюшени изненади, които да изберете.
 
Как да украсите дома си за Великден?
Има стандартни и нестандартни идеи за декориране, които можете да използвате, за да направите дома си по-празничен за Великден и Цветница. Сред стандартните неща, които ще ви трябват, са, разбира се, яйца, великденска покривка, може да изберете и красив великденски тишлайфер и красиви плетени кошници. Тук обаче искаме да наблегнем на няколко идеи, за които може би не се сещате, но определено можете да си позволите.
 
Балони за украса за Великден
Балоните са нещо, което децата обожават. Макар най-често да ги използваме за украса за рожден ден, можете спокойно да поставите венец от балони, за да разнообразите вашата великденска украса.  
 
На децата със сигурност ще се хареса великденска арка или гирлянд от балони. Друг начин за украса на великденско парти е гирлянд от балони, поставен покрай масата, като се използват полуиздути балони в красиви пастелни цветове.
 
Направете подаръците част от украсата за Великден
Вече сте избрали и опаковали подаръците в красиви пролетни опаковки с панделки. Можете да направите така, че те да станат част от декорацията на дома ви. Това е много ефектно особено преди гостите да се настанят и да започне празничното похапване.
 
Опаковайте подаръците в шарена хартия и добавете декорации, вдъхновени от ушите на зайците, както и хартиени цветя и панделки. Можете дори да опаковате празни кутии и да ги запазите като чисто декоративни елементи, които да използвате година след година.
 
Красива декорация от цветя 
Поканете пролетта и естествената й красота в дома си. Направете няколко ефектни комбинации от нарциси и декоративни хартиени яйца. Това е семпла, но много интересна украса, с която ще внесете хармония и аромат в трапезарията.
 
Направете венец от клонки и яйца
Можете да намерите подобни варианти в магазините, но ако имате време и желание, можете спокойно да измайсторите венец от декоративни яйца и сами. Препоръчваме ви да избирате ярки яйца, за по-голям ефект.
 
Дърво от яйца
Друг вариант е да съберете няколко различни и красиви клонки, които да поставите във ваза. Можете да напълните вазата с камъчета или пръст, в които да забиете клонките. Закачете на клонките различни яйца и създайте своето великденско дърво.
 
Плюшен Великденски борак
Внесете уют и празничност в дома си с красиви декоративни великденски яйца под формата на плюшени възглавнички. Те са много пухкави и красиви. Освен че ще красят стаята, в която ги поставите, те са и много приятни за гушкане. Всяко великденско яйце има голям джоб, в който можете да скриете още изненади за малките и големите. Това са много оригинални подаръци за семейството. Те ще останат и чудесен спомен от празничните дни.
 
Великденско зайче с надпис 
 
Това прекрасно Великденско зайче заема специално място в колекцията ни от плюшени играчки. То има поздравителен надпис на блузката и можем да добавим името на получателя.
 
Можете да подарите това пухкаво приятелче на своето дете или на ваш близък и да направите празника още по-емоционален. Също така можете да го направите част от декорацията на дома си.
 
 
Бебешка книжка пате с ИМЕ 
Ето и един уникален подарък за Великден и пролетта за най-малките. Това е една изключително красива и интересна книжка от висококачествен плюш. Абсолютно безвредна за бебенцето, тя ще се превърне в любимата му играчка и ще го въведе в свят на причудливи и цветни приключения.
 
На страницата на Амек Тойс ще намерите още много и различни модели зайчета, патенца и какви ли не представители на животинското царство. Можете да сте сигурни, че сред тях ще откриете изключително садки и красиви играчки, с които да украсите дома си и да зарадвате близките си.
 
Следете нашия блог за още интересни идеи за това как да отпразнувате специалните моменти с близките си по един незабравим начин.
 
Назад към всички статии