Играчки за новородено с надпис

07.11.2022

Играчки за новородено с надпис

Пристигането на новородено в семейството е най-вълнуващият момент, който не само родителите, но и всички техни близки очакват. С наближаването на това специално събитие, идва и времето за избор на подходящи бебешки подаръци. Ако се чудите какво да подарите на близките си по случай раждането на мъничето им или искате да украсите детската стая с най-красиви и специални изненади, персонализираните бебешки играчки са чудесен вариант.

Защо си заслужава да изберете персонализирани бебешки играчки?

Подходящ подарък за всяко бебче

Бебешките подаръци с надпис са подходящи както момиченца, така и за момченца. Можете да намерите играчки за всеки пол и да сътворите един наистина специален и емоционален подарък за новородено.

Вашата креативност ще проличи 

Чаровните персонализирани подаръци, красиво декорирани с името на бебето, ще проговорят на родителите и на всички близки, че сте отделили време и сте помислили над това какво да изберете. Когато просто вземете нещо в бързината, винаги си личи. Персонализираните играчки се предлагат с възможност лесно да създадете интересен и различен подарък. Избирайки от тях, ще спестите време за търсене и можете да дадете своя личен принос в процеса на изработката. Това е така, защото вие избирате какво да бъде изписано на играчката - може да е както името на бебето или кратко послание в зависимост от играчката.

Вашият подарък ще бъде уникален

Това е възможно най-безопасният вариант, който гарантира, че едва ли някой ще подари подобен подарък. Персонализацията сама по себе си прави всяка играчка уникална.

Играчка, която ще запази спомените

Истината е, че колкото по-личен е един подарък, толкова по-дълго се пази той. Най-вероятно родителите ще запазят вашия грижовен подарък дори след като бебето порасне и напусне семейното гнездо. От друга страна, това ще остане и безценен спомен за самото дете.

За всяко специално събитие

Бебешките играчки с надпис са чудесен избор за всякакви поводи като кръщенета, бебешки партита, рождени дни, Коледа и други. Персонализацията е онзи уникален щрих, който превръща подаръкът в още по-специален.

Бебешки играчки с надпис от Амек Тойс

Тук ще ви дадем няколко предложения за персонализирани играчки за новородено, които можете да намерите в нашия онлайн магазин.

Бебешка играчка мече-невеляшка Роли-Поли

Бебешката играчка невеляшка е създадена специално за най-малките и е изработена така, че да привлича вниманието и да развива детските сетива. Долната част на играчката е във формата на топка и издава звук при разклащане. Има изключително чаровен вид и е чудесна за игра и гушкане.  

Бебешка книжка панда SEASONS с ИМЕ

Едни от най-популярните и предпочитаните подаръци за малките са бебешките меки книжки. В този модел основен герой е дружелюбната панда, която представя по един приказен начин красотата на сезоните. Книжката има възможност за персонализация с Име до 12 символа.  

Подаръчен комплект за бебе с ВАШ надпис

Ако търсите подаръчен комплект с няколко тематични играчки, които да са практични и едновременно с това достатъчно красиви, това е чудесен избор. Комплектът е от три части, които се поднасят в стилна опаковка. Той включва меко одеяло, удобна възглавничка и играчка кола с дрънкалка и вибрация.  

Плюшена играчка за гушкане куче с надпис

Tова кученце е част от специалната ни колекция детски играчки, които са изработени изцяло в България. Моделът е направен от висококачествен плюш, който има свойството да попива любимият на малките аромат на мама. В края си играчката има бебешки чесалки за зъбки/венци и е удобна за хващане за малките. С нея детето ще се чувства по-спокойно, докато опознава заобикалящия го свят.  

Възглавница за момиченце със Снимка и Надпис

В нашия онлайн магазин ще намерите и селекция на изключително красиви и меки възглавнички, подходящи за подарък за новородено. Те притежават уникален дизайн и възможност за персонализация. Моделът, който ви представяме е чудесен подарък за момиченце. Той е с приказен дизайн със звезди, дъга, фея и еднорог. В средата е изобразен пухкав облак, в който можем да отпечатаме любимата ви снимка, а в облачето над нея - името на детето. Всяка една от представените играчки е подходяща за най-малките. Те са изработени с много грижа и любов за тях и са чудесна декорация за детската стая. Също така те се предлагат с възможност за персонализация и са подходящи за подарък за всеки повод.

Разгледайте и останалите ни предложения в сайта на Амек Тойс и изберете най-доброто за вашето бебче.

Назад към всички статии