Плюшени еднорози

28.06.2022

Играчки еднорози - любими на малки и големи Плюшени еднорози, които да подарите на себе си или детето си

Децата имат безброй причини да обичат еднорозите. Познати като вълшебни същества от приказките, те предизвикват въображението и доброто настроение както на малките, така и на порасналите. Ако искате да се потопите в магичния свят на тези красиви и нежни животинки, вие също можете да се възнаградите с една плюшена играчка. Еднорозите са символ на всичко чисто, красиво и вълшебно в света, също като децата. Съвсем естествено е между тях да има неразривна връзка! Децата обичат еднорозите, защото те са фантастични и вдъхновяващи същества, които ги пренасят на крилете си в завладяващи светове, където всичко е възможно. Те са покровители и надеждни приятели, които придружават децата в омагьосаните гори. Защитават ги в битките с лошите герои и изпълняват техните желания.

Еднорозите са онова докосване на магията, от което всички се нуждаем в живота си!

Откъде идват еднорозите?

Вероятно се питате откъде наистина идват еднорозите? Първата рисунка на същество с един рог е открита в пещерите Ласко във Франция. Рисунката датира от 15 000 г. пр. н. е. и се смята за първата илюстрация на магически еднорог. При по-внимателно вглеждане обаче учените открили, че любимият ни еднорог всъщност има два рога, така че изведнъж се оказал вероятно антилопа или бик. Така че, не, еднорозите не идват от Франция! Еднорозите могат да се срещнат в гръцката митологията, споменавани са от римляни и индианци, така че можем да обобщим, че всъщност те идват от приказките, които хората измислят.

Кои са най-честите обитания на еднорозите?

Най-невероятните и приказните места са любими на тези приказни животни. Можем просто да приемем, че те идват от вълшебен свят, където реките са направени от сладолед, а планините - от шоколад. Така че вземете своя плюшен еднорог и ще се пренесете в един фантастичен свят!

Какво символизират еднорозите?

Както всички митични същества и еднорозите имат своята символика. Често еднорозите се асоциират с невероятното, чистота, невинност и свобода, те са фантастични същества, които очароват и носят мир. Еднорозите носят радост, спокойствие и надежда. Те са феи в приказките, мистични същества в стихотворенията и вълшебни същества във филмите! И млади, и стари ги обожават и ги превръщат в свои приятели.

Плюшените еднорози от Амек Тойс

Еднорог в чанта

Този вариант на плюшен еднорог може да е любимото животинче на детето ви, което то да носи в чантичка. Животинчето има замечтана усмивка и сребърен рог, както и типичната буйна грива. Еднорог възглавница Чудесна декорация за всяка детска стая или за стаята за игри, а защо не и за вашата спалня. Гушнете се в плюшената възглавничка и се пренесете в света на мечтите си.

Малък плюшен еднорог с цветна грива два цвята с Име

 

Този чуден еднорог може да носи името на притежателя си. Ако искате да направите един наистина личен подарък на детето, то този персонализиран еднорог е много подходящ избор. Той има розов рог и грива в ярки цветове, а също така и сладурски сини копита и крила.

Еднорог със светещ рог и музика

 

Този цветен сладур има невероятната способност да пресъздава нежна музика и светлина. При погалване на звездата от играчката засвирва мелодия, а рогът започва да свети. С него детето ви ще се пренесе в света на магията и приказките за един миг.

Розова възглавница с принцеса и еднорог

Всяка принцеса заслужава да има една такава красива плюшена възглавничка, в която да се гушка и да заспива с усмивка. Щампата е на приказна фея, която е със своя най-добър чудат приятел с криле.  

Очаровани ли сте от магията на нашите еднорози? Разгледайте и останалите модели на сайта ни и изберете онзи, който ще проговори на сърцето ви. 

Нашите плюшени еднорози очакват да станат част от света ви!

Назад към всички статии