*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 200 поръчки от 25.05 до 29.05

Раници за детска градина - как да изберете най-подходящите

27.08.2022

Съвети за избор на детска раница за детска градина

Когато вашето мъниче започне да ходи на детска градина или да може да изминава самостоятелно дори разстоянието от вкъщи до детската площадка, има няколко много функционални и полезни аксесоари, с които можете да го зарадвате. Раниците са може би едни от най-важните елементи, които трябва да изберете за вашето дете, когато го подготвяте за детската градина. Освен че в любимата си цветна раничка то ще носи най-важните си принадлежности - играчките си, с нея то ще се чувства наистина специално. За целта обаче трябва да помислите за няколко фактора. В тази статия ще ви дадем съвети как да изберете най-подходящата детска раница, за да превърнете ежедневието на вашето мъниче в още по-вълнуващо и забавно.

Съвети за избор на детска раница за детска градина или разходки

1. Изберете раничка с регулиращи се каишки Това е много важен детайл, който не бива да пропускате. Освен че ще можете да намерите перфектната дължина презрамките спрямо тялото на детето, така ще сте спокойни, че то ще може да носи любимата си раничка по-дълго време. Опитайте се да научите детето си да носи раничката и с двете презрамки на рамо. Така теглото й ще се разпределя равномерно и тялото да мъничето ще е предразположено да е изправено. 2. Обърнете внимание на циповете Тези елементи трябва да са добре зашити за останалата част от детската раничка и да се отварят и затварят лесно, за да може детето да ги ползва. 3. Размер на раничката Много е важно размерът на раничката да е подходящ за детето. Внимавайте да не му вземете по-голяма и тежка раница, отколкото е необходимо. Особено за най-малките - това е определящо за техния комфорт. 4. Материал Следващият фактор, който не бива да пропускате, е материалът, от който е изработена раничката. Добре е да бъдат лесни за носене и пране, за да сте сигурни, че можете да я поддържате. 5. Бъдете ярки Може би всеки ярък цвят е подходящ, когато става дума за детски аксесоари. Все пак се придържайте към любимите цветове на вашето мъниче. Може също така да изберете модел с форма на животни - те са едни от най-подходящите за малки деца. Също така светлоотразителните елементи, които да помогнат за допълнителна видимост.

Защо да изберете плюшена раничка на детето си?

Качествените плюшени ранички са едни от най-подходящите за малки деца, които ходят на детска градина. Тези модели са супер пухкави и чаровни и са толкова приятни за гушкане. Както знаете, Амек Тойс, е специализиран в областта на сладките плюшени играчки и аксесоари. Ще ви предложим и няколко от най-красивите ни и предпочитани модели детски ранички.

Раници за детска градина от Амек Тойс

Плюшена раничка с мече

Едва ли има дете, което да не обича пухкавите плюшени мечета. Е, сега, любимото животинче може да е винаги с вашето ангелче, като грижливо съхранява книжките, моливите и другите забавни пособия. Подходяща за началните класове или детска градина, тази прекрасна раничка може да бъде персонализирана с до 12 символа.

Плюшена Раничка Еднорог с ИМЕ

Прекрасна детска раница за момиче! Направете най-красивия подарък на вашата принцеса. Това е чудесен избор особено ако знаете, че обича тези приказни животинки - еднорозите. Тя е подходяща, както за първия учебен ден в училище, така и за детската градина. Изработена е от висококачествен плюш и е с уникален дизайн. Широките й дръжки гарантират удобството по време на носене.

Детска раница с форма на кола

Този модел детска раница за момчета е изключително цветен и забавен. Той определено ще внесе настроение в ежедневието на вашето дете. Тя разполага с един голям джоб, който се отваря и затваря с цип, за по-голяма сигурност. Всеки една от представените детски раници са подходящи както за първи учебен ден, така и за детската градина и могат да бъдат персонализирани с името на детето. Също така можете да направите такъв подарък за рожден ден или друг празник. Разгледайте и останалите модели детски раници в колекцията на Амек Тойс, които очакват да станат част от света на малките.      

Назад към всички статии